Spelvärlden

Progameszone riktar sig till alla som älskar spel. Oavsett om det är gamla vanliga brädspel, kortspel eller de tidiga TV-spelen med Super Mario, Zelda och Starfox . Även de som gillar nyare spel till Xbox360, PS3 eller dataspel är naturligtvis välkomna.

Det nyaste när det kommer till spel är dels javaspel som man spelar direkt i webläsaren. Dessa kan vara både roliga, avancerade och spännande. Det finns också många sidor som erbjuder tusentals spel i alla olika genrer. Några av de absolut bästa sidorna där man kan spela javaspel direkt i webläsaren är kongregate.com och armorgames.com. Det är gratis att spela de flesta spel på dessa sidor och variationen är enorm. Har man lite tid över framför datorn och inte har något att göra så rekommenderas varmt att besöka någon av dessa sidor och prova några av deras spel. Några mycket populära, utmanande och gedigna spel som finns där är Bloons TD och GemCraft.

Att spela spel i sin mobil har blivit omåttligt populärt även det. När man sitter på toa, på tåget eller bussen eller när man ligger i soffan framför TVn och inser att Paradise Hotel faktiskt är skitdåligt eller när det är reklampaus så passar det perfekt att hala fram mobilen och spela något av sina favoritspel. Exempel på populära mobilspel är Angry Birds, Tiny Wings och Doodle Jump. I mobila enheter måste man betala för många av spelen . De allra flesta är dock så billiga att det inte är några summor att prata om. Att få ett roligt spel för 7-21 kronor är inte så mycket att bråka om och ofta värt den lilla kostnaden.